Wsupply

Bendibezorgd

Voor Bendibezorgd is een op maat gemaakt systeem ontwikkeld op het PHP-framework Laravel. Een compleet ordersysteem waarin alle bestellingen verwerkt kunnen worden, volledig op maat naar wens van Bendi FoodCenter. Ook is deze webshop uitgerust met een API-koppeling voor bezorgservice Peddler, zodat alle producten en categorieƫn meerdere keren per dag gesynchroniseerd worden.

Bekijk website
Klant

Bendi FoodCenter

Case

Maatwerk e-commerce platform, online identiteit

Product

Maatwerk e-commerce platform op het Laravel framework

Bendibezorgd

Klantvraag

De eigenaren van Bendi FoodCenter in Utrecht willen het bedrijf verder uitbouwen naar een online supermarkt gericht op vers bezorging. Geen standaardoplossing, maar een op maat gemaakt systeem volledig uitgerust met een lijst aan wensen en minimale vereisten om zo de webshop naar eigen wens in te richten. Een compleet ordersysteem waarin alle bestellingen verwerkt kunnen worden, volledig op maat naar wens van Bendi Food Center.

Daarnaast moest het een laagdrempelige webshop worden die voor iedereen makkelijk te gebruiken is. Ook moest er een API-koppeling voor bezorgservice Peddler gerealiseerd worden, zodat alle producten en categorieƫn meerdere keren per dag gesynchroniseerd worden.

https://www.wsupply.nl/wp-content/uploads/2022/05/case_bendi.jpg
https://www.wsupply.nl/wp-content/uploads/2022/05/bg_bendi.jpg

Het resultaat

Het resultaat is een compleet maatwerk ordersysteem en een gebruiksvriendelijke webhop. Een mooie basis dat in de komende jaren verder doorontwikkeld zal worden met nieuwe functionaliteiten en andere oplossingen.

Daag ons uit met jouw digitale vraagstuk

Bellen of whatsappen is het snelst. Via de mail reageren we uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

Hilversum

Franciscusweg 219

1216 SE, Hilversum