Maatwerk website voor Importnu

Voor dit bedrijf verzorgden wij een modulair en schaalbare website gebouwd op het WordPress CMS, volledig samengesteld op basis van de wensen en eisen van Importnu.

 

Eenvoud op zijn best

Voor Importnu is een maatwerk website ontwikkeld op basis van een maatwerk thema dat draait op het WordPress CMS. Er is in overleg met de klant gekozen om een minimalistisch design aan te houden zonder al te veel toetsers en bellen. Voor deze website is gebruik gemaakt van een custom thema ontwikkeld door de developers van Wsupply.

De focus is gelegd op het contact opnemen met Importnu en het informeren van de klant met de juiste informatie en de prijzen. Ook vonden wij het erg belangrijk dat de professionaliteit goed naar voren zou komen, iets wat wij miste in het oude design.

Opdrachtgever

Importnu


Expertise

Maatwerk website

Professioneel en een nieuw jasje

Importnu had al een hele goede basis website maar er ontbrak een fris design en een aantal andere belangrijke functionaliteiten. Wsupply heeft voor Importnu een maatwerk website ontwikkeld met een strak, fris en minimalistisch design volledig conform de wensen en eisen van de opdrachtgever. Daarnaast is de website zo opgebouwd dat alle teksten, afbeeldingen en knoppen zelf te beheren zijn.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bezoek de website
https://www.wsupply.nl/wp-content/uploads/2020/07/wsupply-alexander-beelen-managing-partner.jpeg

Je beste IT-oplossing ooit laten ontwikkelen?

Bel of mail mij voor een kennismaking