Mrs. Italy Hilversum

Bij Mrs. Italy in Hilversum bestel je de lekkerste Italiaanse pizza’s. Voor Mrs. Italy moest een goed werkende, duidelijke en een visueel aantrekkelijke website komen waar klanten alle informatie over het bedrijf kunnen vinden en de mogelijkheid hebben om bestellingen en reserveringen makkelijk, snel en veilig te plaatsen.

Focus op het werk

Mrs. Italy heeft een duidelijk doel en dat is: de lekkerste pizza’s bakken. Maar nu is de vraag hoe komt de lekkerste pizza bij de gast. Door een unieke webiste van Wsupply! Mrs. Italy had een duidelijke wens en dat heeft Wsupply voor haar vervuld. Er is een betrouwbare website ontwikkeld met de functie om online bestellingen te kunnen plaatsen.

Efficiëntie en effectiviteit

Voor Mrs. Italy verzorgden wij een maatwerk responsive website. Een unieke website met veel functionaliteiten. De webiste van Mrs Italy is voorzien van een plannings tool en dashboard. Dit heeft als doel dat gasten online reserveringen kunnen maken en het direct voor Mrs. Italy inzichtelijk is. Super efficiënt, alle reserveringen zijn overzichtelijk met een klik op de knop.

Opdrachtgever

Mrs. Italy


Expertise

Maatwerk website

Heerlijke luchtige pizza

Heb je door het lezen van dit bericht zin gekregen in de lekkerste pizza van Hilversum en omstreken? Wacht niet langer, bestel snel je pizza op de site van Mrs. Italy.

Bezoek de website
https://www.wsupply.nl/wp-content/uploads/2020/07/wsupply-alexander-beelen-managing-partner.jpeg

Je beste IT-oplossing ooit laten ontwikkelen?

Bel of mail mij voor een kennismaking