Neondrizzy

Bij Neondrizzy staat waanzinnige kwaliteit LED-neonlampen centraal. Neondrizzy is gevestigd in Nederland en heeft hun productiefaciliteiten over de hele wereld. Met meer dan 200 ontwerpen op de website is het gemakkelijk om de juiste neon sign voor je ruimte te vinden. Voor dit bedrijf verzorgden wij de responsive maatwerk webshop.

Maatwerk webshop met een unieke touch

Neondrizzy was een bedrijf in oprichting toen hij bij ons aan de deur klopte. De vraag was om een maatwerk webshop te ontwikkelen die eenvoudig te beheren was een prachtig uniek design had tegenover dat van zijn concurrenten.

Door intensief met elkaar samen te werken en veel te overleggen zijn we er uiteindelijk in geslaagd een succesvol eindproduct te realiseren.

Opdrachtgever

Ray Drisdale


Expertise

Maatwerk webshop

Focus op producten en het beheren

Aangezien de webshop van Neondrizzy meer dan 200 SKU bevat was het noodzakelijk om het systeem zo in te richten dat het beheren van de producten eenvoudig zou zijn. Ook het tonen van de producten moest de juiste verhouding hebben tussen een strak design en eenvoud. Al zeggen we het zelf, zijn we hier uitstekend in geslaagd.

Bezoek de website
https://www.wsupply.nl/wp-content/uploads/2020/07/wsupply-alexander-beelen-managing-partner.jpeg

Je beste IT-oplossing ooit laten ontwikkelen?

Bel of mail mij voor een kennismaking