Xenons

Xenons.nl staat voor lage prijs in combinatie met hoge service en klanttevredenheid. Ze kopen de lampen groot in waardoor ze de lampen goedkoper aan kunnen bieden. Daarnaast liggen de marges lager dan bij andere aanbieders. Xenons levert exact dezelfde lampen als alle online aanbieders van xenon lampen, maar dan tegen een lagere prijs. Voor dit bedrijf verzorgden wij de responsive maatwerk webshop.

Maatwerk WooCommerce webshop

Voor Xenons is een maatwerk webshop ontwikkeld op basis van WordPress met de WooCommerce plugin. Er is in overleg met de klant gekozen om een minimalistisch design aan te houden zonder al te veel toetsers en bellen. Helder doel net zoals de producten van Xenons.

De volgende koppelingen zijn voor Xenons verzorgd om het proces zo efficiƫnt mogelijk in te richten. Live chat intergratie om al uw vragen te kunnen beantwoorden en Mollie om de betaling van de klant te ontvangen.

Opdrachtgever

Xenons


Expertise

Maatwerk webshop

Klantwaarde staat centraal

Toen Xenons ons vroeg een nieuwe site voor ze te bouwen, kwamen we er snel achter dat zij al heel goed wisten wat ze wilden. Door goed met ze mee te denken, zijn we erin geslaagd om hun eigen wensen te verwezenlijken.

Bezoek de website
https://www.wsupply.nl/wp-content/uploads/2020/07/wsupply-alexander-beelen-managing-partner.jpeg

Je beste IT-oplossing ooit laten ontwikkelen?

Bel of mail mij voor een kennismaking