Hosting & e-mail

De cloud is tegenwoordig onmisbaar voor online organisaties.

Het biedt niet alleen manieren om snel en gemakkelijk in real-time samen te werken, maar zorgt er tevens voor dat bestanden altijd veilig zijn opgeslagen en niet verloren gaan. Zo kun je zelfs bij al je documenten als je laptop onverhoopt een keer een douche heeft gekregen. Of je nu een klein bedrijf of grote multinational bent, met Office365 heb je alle tools voor handen om je werk online voort te zetten. De toepassingen zijn onbeperkt schaalbaar en je hebt altijd toegang tot de meest recente versie.

Benieuwd hoe jouw organisatie nog efficiënter en toekomstbestendiger kan werken met de cloud? We kijken graag met je mee naar alle mogelijkheden!

Benieuwd naar onze prijzen? Klik dan hier.

Wij scoren een 4.3 op Trustpilot uit 8 beoordelingen

Waar liggen jouw kansen?

We helpen je graag verder.

  Hosting & e-mail

  Mail & cloud hosting diensten

  Met de cloud hosting diensten van Wsupply zijn jouw bestanden altijd veilig opgeslagen, gaan jouw bestanden niet verloren en kun je snel en gemakkelijk in real-time samenwerken. Voor online ondernemingen is de cloud daarom onmisbaar. Je wilt niet dat jouw waardevolle documenten verloren gaan wanneer jouw laptop er ineens mee ophoudt. De cloud hosting diensten van Wsupply houden alle bestanden van jouw onderneming veilig in de cloud zodat jouw onderneming nog efficiënter en toekomstbestendiger kan werken.

   

  Office 365 mail hosting

  Met Office 365 mail hosting houd jij de mails die binnenkomen en de mails die uitgaan binnen jouw onderneming georganiseerd en netjes op orde. Alle mails, contactpersonen en agenda’s worden opgeslagen op een beveiligde server. Met de Office 365 mail hosting loopt alles op rolletjes en hoef je je nooit ergens druk over te maken.

   

  Office 365 cloud

  De Office 365 cloud van Microsoft bevat alle vertrouwde programma’s van Microsoft 365 zoals Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Teams. Je werkt veilig en efficiënt in de cloud. Zo heb je altijd toegang tot de applicaties op jouw pc, laptop, tablet en telefoon en kun je waar je ook bent bij jouw bestanden. Erg handig wanneer jij je herinnert dat je nog iets vergeten was te updaten wanneer je in de auto zit om naar huis te rijden vanaf het kantoor. Jij hebt altijd alle tools voor handen om jouw werk online voort te zetten. De toepassingen van de meest recente versie van de Office 365 cloud zijn dan ook onbeperkt schaalbaar.

  Onze projecten

  Enkele bedrijven voor wie wij elke dag digitale impact creëren.

  Wij werken elke dag keihard om de beste resultaten te bereiken. Dit doen wij samen met onze klanten. Sta jij hier binnenkort ook tussen?

  Array
  Array
  Array
  Array
  Array
  Array

  Onze awards & erkenningen

  Wat we doen, willen we perfect doen. Dat we daar bedreven in zijn wordt erkend.

  Orpetron

  Orpetron

  1x SOTD

  Orpetron

  Orpetron

  1x UXDA

  Awwwards

  Awwwards

  1x Nominee

  Dus waar wacht je op? Maak het verschil!

  Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw ideeën. Dus wacht niet langer en neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op!

  Neem contact op