Uniek en persoonlijk design.

Met een basis website krijg je een website die is afgestemd op jouw wensen. Wij ontwikkelen een prachtig design die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Zo kunnen wij jou verzekeren van een unieke website die bij jouw bedrijf past én de juiste doelgroep aanspreekt. Door het gebruik van slimme technieken en prachtige vormgeving staat je nieuwe website binnen no-time online!

Online zichtbaarheid en vindbaarheid.

Als jij online zoekt, hoever klik je dan door? Wij kunnen je bijna verzekeren dat je niet verder kijkt dan de eerste pagina met zoekresultaten op Google. Online zichtbaarheid en vindbaarheid is daarom ontzettend belangrijk. Daarom worden al onze websites zoekmachinevriendelijk gebouwd. Wij zorgen voor een snelle laadtijd, goed gecodeerde code en andere snufjes om je website zoekmachinevriendelijk te maken. Daarnaast krijg je van ons een SSL-certificaat op het moment dat je de hosting bij ons afneemt.

Ben jij een ZZP’er of MKB’er?

Ben jij een ZZP’er of MKB’er? Dan is een maatwerk website wellicht iets voor jou. Met een maatwerk website haal je net dat beetje meer in huis dan je concurrenten met een basis website. Een maatwerk website biedt vele mogelijkheden omtrent het toevoegen van functionaliteiten waarbij je niet beperkt wordt door de restricties die een CMS zoals WordPress heeft.

https://www.wsupply.nl/wp-content/uploads/2020/07/wsupply-dane-van-riemsdijk-managing-partner.jpeg

Je beste IT-oplossing ooit laten ontwikkelen?

Bel of mail mij voor een kennismaking