Wsupply
Beheer & onderhoud

Beheer & onderhoud

Wil jij je lekker bezig houden met waar je goed in bent? Dan doen wij dat ook! Het beheer & onderhoud van je IT-infrastructuur doen wij met plezier voor je. Zo heb je geen omkijken meer naar je telefonie, cloud omgeving en netwerk. 

We zorgen op de achtergrond dat jouw IT blijft werken zoals je gewend bent. Op de voorgrond denken we mee over manieren om je verbindingen nóg efficiënter in te richten. 

Alles om 24/7 vlekkeloos te opereren

Bij het onderhoud van Microsoft 365 regelen we het beheer van gebruikers en rechten. Zo voegen we nieuwe medewerkers toe aan het systeem en verwijderen we de rechten van medewerkers die het bedrijf verlaten. 

Verder regelen we alles omtrent e-mailadressen, data-opslag en IT-vragen van medewerkers.

Vrijblijvend advies?

Neem gerust contact op om te kijken waar de mogelijkheden liggen.

  Onze werkwijze

  01

  JOUW BEHOEFTES VOOROP

  We kijken samen naar de behoeftes van jouw organisatie. Aan de hand hiervan bespreken we hoe we jou het best kunnen ondersteunen. Op basis van deze input maken we een support & onderhoud planning.

  02

  ALTIJD BESCHIKBAAR

  Terwijl jij je werk doet, houden wij ons bezig met het beheer van je IT-systemen. We staan klaar om te helpen als er iets mis gaat, en handelen proactief bij problemen.

  IT-onderhoud: ongestoord online

  Het beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur van jouw onderneming kan een hele klus zijn. Vaak zit je niet op deze klus te wachten en wil jij je gewoon bezig houden met je dagelijkse werkzaamheden. IT-onderhoud en beheer is de specialiteit van onze medewerkers. Onze professionele IT’ers beheren en onderhouden jouw gehele IT-infrastructuur zodat jij geen omkijken meer hebt naar de telefonie, cloudomgeving en het netwerk van je onderneming.

  We zorgen er op de achtergrond voor dat jouw IT blijft werken zoals jij dat gewend bent. Wij houden alles nauwkeurig in de gaten. Wanneer iets niet goed werkt, passen we dit aan of denken we na over alternatieve mogelijkheden. Zo signaleren we het ook wanneer er vernieuwing of onderhoud nodig is. Wij voeren de benodigde software-updates en antivirus updates uit. We testen de performance en inspecteren en vervangen onderdelen die dat nodig hebben. Ook kunnen we extra werkgeheugen toevoegen zodat de capaciteit wordt vergroot. Daarnaast denken met jou mee over manieren om de verbindingen nog efficiënter in te richten. We doen er alles aan zodat jouw IT iedere dag vlekkeloos kan opereren.

  Correctief en preventief IT-onderhoud

  Naast IT-onderhoud kunnen we je ook helpen bij het actueel houden van je systemen. Je kunt hierbij denken aan het toevoegen van nieuwe medewerkers of verwijderen van oude medewerkers. Wij zorgen dan dat de nieuwe medewerkers de benodigde rechten krijgen en wij zullen de rechten verwijderen van de medewerkers die de onderneming gaan verlaten.
  IT-onderhoud zorgt ervoor dat zaken worden gecorrigeerd en aangepast. Wij zijn erbij voordat er iets fout gaat. IT-onderhoud is dus naast correctief ook preventief. Met het IT-onderhoud van ons bij Wsupply ben je er zeker van dat alles omtrent mailadressen, data-opslag en IT-vragen van medewerkers worden opgelost en geregeld.

  Klanten die je voorgingen

  Daag ons uit met jouw digitale vraagstuk

  Bellen of whatsappen is het snelst. Via de mail reageren we uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

  Hilversum

  Franciscusweg 219

  1216 SE, Hilversum