Wsupply
Domeinen

Domeinen

Een domeinnaam is de start van je online avontuur.. Een belangrijke keuze dus! Omdat je domeinnaam vaak gelijk is aan je webadres, e-mail en bedrijfsnaam is het handig om deze allemaal in één keer te regelen. Zo beschik je direct over alles wat je nodig hebt om van start te gaan. Het leukste van domeinnamen is dat deze uniek zijn. Laat je je domeinnaam door ons registreren? Gefeliciteerd! Dan ben je direct de enige eigenaar. 

Je kunt natuurlijk kiezen voor een .nl of .com domeinnaam, maar er zijn nog duizend andere mogelijkheden voor de extensie. We denken graag met je mee over de extensie die het best past bij jouw visie.

Naast het registreren van je nieuwe domein, is ook het verhuizen van een domeinnaam naar onze hosting mogelijk. Daar helpen we je graag bij. Met een goede domeinnaam maak je niet alleen direct een professionele indruk, maar geeft ook gelijk voordelen voor de vindbaarheid op Google.

Vrijblijvend advies?

Neem gerust contact op om te kijken waar de mogelijkheden liggen.

  Pakketten & prijzen

  Domeinnaamregistratie .nl

  €13,50 /j
  • Overige domeinnamen op aanvraag
  • Gratis SSL-certificaat
  • Gratis domeinverhuizing
  • Mogelijkheid tot domein privacy
  • Domein lock

  Domeinnaamregistratie .com

  €13,50 /j
  • Overige domeinnamen op aanvraag
  • Gratis SSL-certificaat
  • Gratis domeinverhuizing
  • Mogelijkheid tot domein privacy
  • Domein lock

  Een webdomein claimen voor jouw onderneming

  Een goede website, webshop of blog start met een goede en originele domeinnaam. De domeinnaam is vaak gelijk aan jouw email en bedrijfsnaam. Daarom is het handig om deze allemaal in een keer te regelen en in te stellen. Laat je webdomein claimen door ons, en jij bent direct de enige eigenaar. Een goede domeinnaam geeft je voordelen zoals een verbeterde vindbaarheid in de verschillende zoekmachines, een professionele indruk en naam die blijft hangen in de gedachten van je klanten.

   

  Domein koppelen aan hosting

  Het is bij ons mogelijk jouw domeinnaam te verhuizen naar onze hosting. Door je domein te koppelen aan onze hosting beschik je meteen over alles wat jij nodig kan hebben om van start te gaan met jouw website, webshop of blog.

  Bij ons kun je kiezen uit pakketten om alles rondom jouw domein te regelen. Je kan kiezen uit twee pakketten. Je kunt kiezen uit een pakket met een domein dat eindigt op .nl of .com. Er zijn natuurlijk nog duizenden andere mogelijkheden voor de extensie. De domein pakketten hebben een standaard lage prijs per jaar. Bij de pakketten kun je overige domeinnamen krijgen op aanvraag, heb je een gratis SSL-certificaat, gratis domeinverhuizing, de mogelijkheid tot domein privacy en een domein lock.
  Naast jouw domein koppelen aan hosting van Wsupply bieden wij onder andere webdevelopment, software ontwikkeling en IT-beheer aan. Je kunt bij ons terecht voor alles rondom jouw webshop of website.

  Klanten die je voorgingen

  Daag ons uit met jouw digitale vraagstuk

  Bellen of whatsappen is het snelst. Via de mail reageren we uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

  Hilversum

  Franciscusweg 219

  1216 SE, Hilversum