Wsupply
Infrastructuur

Infrastructuur

Een goede internetverbinding is absoluut onmisbaar voor ondernemingen. Met onze IT-infrastructuur zorgen we dat jij altijd toegang tot internet hebt. Een goede WiFi-dekking zorgt ervoor dat jij, je medewerkers en je gasten altijd online zijn.

We regelen de WiFi door bekabelde data netwerken aan te leggen voor jouw kantoor of bedrijf. Hiervoor maken we alleen gebruik van gecertificeerde opties, waardoor we de hoogste veiligheidsstandaard kunnen garanderen. Jij bepaalt hoe het netwerk eruit moet zien. Zo kies je bijvoorbeeld zelf of er een gastennetwerk moet komen. 

De slimme WiFi oplossing van Wsupply zorgt ervoor dat je nooit meer omkijken hebt naar onderhoud. Je bent altijd veilig en ongestoord online.

Vrijblijvend advies?

Neem gerust contact op om te kijken waar de mogelijkheden liggen.

  Onze werkwijze

  01

  KICK-OFF

  Welke IT behoeftes liggen er precies binnen jouw bedrijf? Tijdens de eerste bijeenkomst geven we samen antwoord op deze vragen en stellen we een plan op om te bepalen hoe we jouw infrastructuur opbouwen.

  02

  INSTALLATIE

  Aan de hand van het opgestelde plan gaan we aan de slag met het installeren van de IT-oplossingen. We controleren of alles naar behoren werkt en gaan pas weg als jouw nieuwe netwerk stabiel draait.

  03

  SUPPORT & ONDERHOUD

  Heb je vragen over je nieuwe infrastructuur? Dan staan we voor je klaar met antwoorden. Ook voor aanpassingen in de infrastructuur kun je bij ons terecht. Neem contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

  IT-infrastructuur: de basis voor alle werkzaamheden

  Voor een onderneming is het hebben van een goede IT-infrastructuur niet te onmisbaar. Een onderneming heeft een goede IT-infrastructuur nodig om werkzaamheden te verrichten, te communiceren met klanten en om te communiceren met collega’s. Digitale data is één van de pijlers van een onderneming. Daarom moet de IT-infrastructuur altijd goed werkend zijn.

  IT-infrastructuur in kaart brengen

  Bij WSupply zullen we de IT-infrastructuur in kaart brengen voor jouw onderneming. We bekijken waar jouw onderneming behoefte aan heeft op het gebied van de IT-infrastructuur. Een goede IT-infrastructuur bevat minimaal een goede internetverbinding. Je hebt immers altijd toegang tot het internet nodig. Een goede IT-infrastructuur zorgt ervoor dat jij, jouw onderneming en jouw gasten altijd online kunnen zijn.

  De WiFi wordt geregeld door middel van het aanleggen van bekabelde data netwerken voor jouw kantoor en onderneming. Wij maken hiervoor gebruik van gecertificeerde opties. We kunnen daardoor altijd de hoogste veiligheidsstandaard garanderen. Wanneer wij de IT-infrastructuur van jouw onderneming in kaart brengen, bepaal jij zelf hoe het netwerk er precies uit moet komen te zien. Je kan bijvoorbeeld zelf kiezen of er wel of niet een gastennetwerk moet komen.

  Door middel van de slimme IT-infrastructuur oplossing van WSupply hoef jij nooit meer om te kijken naar het onderhoud. Je bent altijd veilig en ongestoord online. Het onderhoud wordt altijd volledig door ons geregeld.

  Klanten die je voorgingen

  Daag ons uit met jouw digitale vraagstuk

  Bellen of whatsappen is het snelst. Via de mail reageren we uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

  Hilversum

  Franciscusweg 219

  1216 SE, Hilversum