Wsupply
Mail & Cloud

Mail & Cloud

De cloud is tegenwoordig onmisbaar voor online organisaties. Het biedt niet alleen manieren om snel en gemakkelijk in real-time samen te werken, maar zorgt er tevens voor dat bestanden altijd veilig zijn opgeslagen en niet verloren gaan. Zo kun je zelfs bij al je documenten als je laptop onverhoopt een keer een douche heeft gekregen.Ā 

Overal en altijd online

Met Microsoft 365 werk je veilig en efficiĆ«nt in de cloud. Zo heb je toegang tot applicaties op desktop, pc, tablet en telefoon. Welk device je ook bij je hebt, je kunt altijd bij je bestanden. Microsoft 365 biedt hiermee een online versie van het Microsoft Office kantoorpakket met bekende programma’s als Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams.

Of je nu een klein bedrijf of grote multinational bent, met Office365 heb je alle tools voor handen om je werk online voort te zetten. De toepassingen zijn onbeperkt schaalbaar en je hebt altijd toegang tot de meest recente versie.Ā 

Benieuwd hoe jouw organisatie nog efficiƫnter en toekomstbestendiger kan werken met de cloud? We kijken graag met je mee naar alle mogelijkheden!

Vrijblijvend advies?

Neem gerust contact op om te kijken waar de mogelijkheden liggen.

  Mail & cloud hosting diensten

  Met de cloud hosting diensten van Wsupply zijn jouw bestanden altijd veilig opgeslagen, gaan jouw bestanden niet verloren en kun je snel en gemakkelijk in real-time samenwerken. Voor online ondernemingen is de cloud daarom onmisbaar. Je wilt niet dat jouw waardevolle documenten verloren gaan wanneer jouw laptop er ineens mee ophoudt. De cloud hosting diensten van Wsupply houden alle bestanden van jouw onderneming veilig in de cloud zodat jouw onderneming nog efficiƫnter en toekomstbestendiger kan werken.

   

  Office 365 mail hosting

  Met Office 365 mail hosting houd jij de mails die binnenkomen en de mails die uitgaan binnen jouw onderneming georganiseerd en netjes op orde. Alle mails, contactpersonen en agendaā€™s worden opgeslagen op een beveiligde server. Met de Office 365 mail hosting loopt alles op rolletjes en hoef je je nooit ergens druk over te maken.

   

  Office 365 cloud

  De Office 365 cloud van Microsoft bevat alle vertrouwde programmaā€™s van Microsoft 365 zoals Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Teams. Je werkt veilig en efficiĆ«nt in de cloud. Zo heb je altijd toegang tot de applicaties op jouw pc, laptop, tablet en telefoon en kun je waar je ook bent bij jouw bestanden. Erg handig wanneer jij je herinnert dat je nog iets vergeten was te updaten wanneer je in de auto zit om naar huis te rijden vanaf het kantoor. Jij hebt altijd alle tools voor handen om jouw werk online voort te zetten. De toepassingen van de meest recente versie van de Office 365 cloud zijn dan ook onbeperkt schaalbaar.

  Klanten die je voorgingen

  Daag ons uit met jouw digitale vraagstuk

  Bellen of whatsappen is het snelst. Via de mail reageren we uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

  Hilversum

  Franciscusweg 219

  1216 SE, Hilversum