Wat is online marketing?

Online marketing is het actief promoten van producten of diensten op het internet. Het voornaamste doel is om van je klanten leads te maken. Leads kunnen bijvoorbeeld klanten zijn die een product of dienst afnemen. Simpel toch? Helaas zit het allemaal een stuk gecompliceerder in elkaar. Online marketing gaat veel verder. Er zijn tientallen verschillende vormen waarop online marketing ingezet kan worden. Denk hierbij aan: Google Ads, SEO, SEO Copywriting, Conversie optimalisatie en Social Media Marketing.

Voordelen van online marketing

Waarom zou je voor online marketing kiezen ten opzichte van offline marketing? De online markt blijft exponentieel groeien. Hierdoor komen er ieder jaar nieuwe vormen van online marketing bij. Daarnaast is het mogelijk om via online marketing gericht een bepaalde doelgroep te bereiken. En misschien wel het meest positieve aan online marketing is dat online adverteren velen malen goedkoper kan zijn dan offline marketing.

Klanten die van deze dienst gebruik hebben gemaakt

https://www.wsupply.nl/wp-content/uploads/2020/07/wsupply-clients-cstuz-black.png
https://www.wsupply.nl/wp-content/uploads/2020/07/wsupply-client-amazing-cut.png

Maak jij al gebruik van offline marketing?

Doormiddel van offline marketing bereik jij je klanten via traditionele media, buiten het internet om. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld flyers, briefpapier, drukwerk of een koffiemok voor op bureau. Benieuwd naar de mogelijkheden van offline marketing? Hier lees je daar meer over.

https://www.wsupply.nl/wp-content/uploads/2020/07/wsupply-dane-van-riemsdijk-managing-partner.jpeg

Je beste IT-oplossing ooit laten ontwikkelen?

Bel of mail mij voor een kennismaking