Wsupply
Softwareontwikkeling

Softwareontwikkeling

Ben jij op zoek naar een systeem dat perfect aansluit op je wensen, maar kan je de juiste software niet vinden? Dan is maatwerk de oplossing. We ontwikkelen voor jou software die beschikt over alle functies die je nodig hebt. Met deze op maat gemaakte software ga je efficiënt te werk. Frustraties over ontbrekende functies of gebrekkige toepassingen zijn verleden tijd. 

 

Jouw nieuwe software sluit perfect aan op je doelgroep en maakt iedere werkdag een stukje zorgelozer. Hoe daag jij ons uit? 

Vrijblijvend advies?

Neem gerust contact op om te kijken waar de mogelijkheden liggen.

  Onze werkwijze

  01

  KICK-OFF

  Tijdens de eerste meeting kijken we naar je probleemstelling, schetsen we de ideale oplossing, brengen we het budget in kaart en maken we een duidelijke planning.

  02

  DISCOVERY

  Samen kijken we naar de wensen en eisen die je hebt voor het nieuwe softwareprogramma. In deze fase kijken we ook naar de features waarover de oplossing moet beschikken.

  03

  DESIGN

  Zodra we fase 2 hebben afgesloten, brainstormen we over verschillende concepten die jouw visie tot leven kunnen brengen.

  04

  REVIEW

  Tijd om de eerste resultaten te bekijken! We laten je een prototype zien van de software en bespreken eventuele aanpassingen of wijzigingen.

  05

  DEVELOPMENT

  Wij gaan verder met het ontwikkelen van de software en zorgen ervoor dat alles klaar wordt gezet voor een vlekkeloze gebruikerservaring.

  06

  OPLEVEREN

  Jouw software is klaar voor gebruik! We laten je precies zien hoe je de software gebruikt zodat de lancering feilloos kan verlopen.

  Maatwerk software ontwikkeling voor een optimale ervaring

  Maatwerk software ontwikkeling kan voor jou en jouw onderneming de ideale oplossing zijn. De perfecte software kan lastig te vinden zijn. De meeste software is immers generiek en is ontworpen voor overkoepelende algemene behoeftes. Hierdoor kan je soms belangrijke functies missen, waardoor de software niet altijd aansluit op jouw specifieke wensen. In dat geval is maatwerk software ontwikkeling een goed idee. Wij ontwerpen een compleet systeem dat perfect aansluit op jouw wensen.

   

  Je eigen maatwerk software

  Maatwerk software is software die precies voor jou op maat wordt gemaakt door onze professionele software ontwikkelaars. Deze software beschikt over alle functies die jij nodig kan hebben; je kiest ze immers zelf uit! Jij hoeft je nooit meer druk te maken over ontbrekende functies of gebrekkige toepassingen die ontzettend frustrerend kunnen zijn. Maatwerk software sluit perfect aan bij dat wat jij voor ogen hebt en wordt zo ontwikkeld dat jij er meteen mee aan de slag kunt gaan.

   

  Maatwerk software laten maken

  Wij kunnen alle software die jij nodig hebt ontwikkelen. Daarom kijken we niet alleen naar wat absoluut onmisbaar is, maar ook naar wat je werkdag gewoon een stukje makkelijker maakt. Maatwerk software laten maken door Wsupply zorgt ervoor dat jij efficiënt te werk kan gaan en niet langer zorgen hebt over de functionaliteiten en toepassingen van generieke software.

  Maatwerk software laten maken betekent dat wij niet gewoon een bestaande software overnemen en voor je inrichten. Maatwerk software laten maken, houdt in dat wij de software zelf ontwikkelen, realiseren en inrichten. Wij zullen jou vragen wat je wensen zijn en welke functies de software moet hebben. Na een eerste schets gaan we aan de slag en leveren we een totaaloplossing op maat.

  Klanten die je voorgingen

  Daag ons uit met jouw digitale vraagstuk

  Bellen of whatsappen is het snelst. Via de mail reageren we uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

  Hilversum

  Franciscusweg 219

  1216 SE, Hilversum