Thuiswerken ivm COVID-19/het Coronavirus.

De zorgen groeien de laatste paar weken in Nederland nu het virus om zich heen grijpt. Veel bedrijven lijden onder het feit dat werknemers niet meer naar kantoor kunnen komen. Dit resulteert in dat werknemers worden opgedragen door het RIVM om zoveel mogelijk thuis te werken. Goed idee natuurlijk, maar beschikken jouw werknemers wel over de juiste thuiswerkplek? De ideale werkplek stelt je medewerkers in staat om elke dag optimaal te kunnen presteren. Zonder de juiste werkplek wordt dit extreem lastig.

Wij zijn instaat om je werknemers te voorzien van een goede en veilige thuiswerkplek. Denk hierbij aan een beveiligd (wifi)netwerk. Het installeren van werkplekken en het installeren van de hard- en software volgens de richtlijnen van de organisatie. *Tekst gaat verder onder de banner.

Hoe waarborgen jullie de veiligheid?

Wij begrijpen als geen ander dat fysiek contact op dit moment uit den boze is. Daarom wordt er bij deze pakketen een duidelijke handleiding meegeleverd. Hiermee is de werknemer zelf instaat om zijn werkplek aan te sluiten en alles zelf te configureren. Ook zijn wij 7 dagen per week beschikbaar voor telefonische support en hulp op afstand doormiddel van TeamViewer. Als klant of bedrijf geef je precies aan welke hard- en software je nodig hebt waarop wij het perfecte pakket voor je samenstellen.

Opzoek naar een oplossing voorop kantoor?

Wij zijn ook in staat om de ideale werkplek te creëren op je bedrijfslocatie. Benieuwd naar de oplossingen die wij kunnen bieden als werkplekbeheerder? Lees hier naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

https://www.wsupply.nl/wp-content/uploads/2020/07/wsupply-dane-van-riemsdijk-managing-partner.jpeg

Je beste IT-oplossing ooit laten ontwikkelen?

Bel of mail mij voor een kennismaking