Wsupply
VoIP telefonie

VoIP telefonie

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor telefonie binnen jouw onderneming? Met VoIP telefonie zijn jij en je medewerkers altijd en overal telefonisch bereikbaar. 

Met VoIP telefonie bevindt de telefooncentrale zich in de cloud, waardoor een dure telefooncentrale en een vaste telefoon overbodig worden. Met VoIP profiteer je van een schaalbare oplossing die aan te passen is wanneer jij dat wilt.

Alle gemakken van een vaste lijn in de cloud

Stel een korte welkomstboodschap in voor klanten, maak gebruik van een vlekkeloos doorverbindproces en koppel je vaste telefoonnummer aan mobiele telefoons. Met mobile VoIP maak je gebruik van alle gemakken van een vaste lijn, waar je ook bent. 

Wij installeren VoIP telefonie met een vast nummer en telefoon. Daarna stellen we de centrale in op basis van jouw wensen. Bij ons VoIP pakket krijg je vaste hosting en beheer, VoIP toestellen en een VoIP telefoonnummer.

Vrijblijvend advies?

Neem gerust contact op om te kijken waar de mogelijkheden liggen.

  Onze werkwijze

  01

  KICK-OFF

  In een eerste gesprek kijken we hoe groot je bedrijf is en welke vorm van telefonie je nodig hebt. We stellen samen een plan op en laten je zien hoe het installatieproces verloopt.

  02

  INSTALLATIE

  De toestellen en het telefoonnummer worden geïnstalleerd. Ook stellen we de VoIP telefooncentrale op basis van jouw wensen.

  03

  SUPPORT & ONDERHOUD

  We onderhouden het VoIP telefonienetwerk. Heb je vragen of loopt er iets niet lekker? Dan kun je altijd met vragen bij ons terecht. Als er binnen je bedrijf wat verandert, adviseren wij je hoe je VoIP hierin mee kan veranderen.

  Waarom kiezen voor VoIP telefonie?

  Het werken met een VoIP telefoon is een totaaloplossing voor telefonie binnen jouw onderneming. VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Met een VoIP telefoon kun je telefoneren via het internet of een ander IP-netwerk. De data wordt via pakketten verstuurd naar de ontvanger via een veilige netwerkverbinding.

   

  VoIP telefoon voor naadloze communicatie

  Met VoIP telefonie zijn jij en jouw medewerkers altijd en overal telefonisch bereikbaar dankzij een vaste lijn in de cloud. Je kan met VoIP telefonie via de WiFi verbinding draadloos via het internet bellen. Zo wordt bellen via een analoge of digitale lijn overbodig. Je belt simpelweg naar IP-adressen via het internet. Dit maakt de gesprekskwaliteit beter dan de gesprekskwaliteit bij digitaal of analoog bellen én VoIP telefonie is ook nog eens een stuk goedkoper. Met VoIP kun je naast bellen andere vormen van communicatie op één apparaat bundelen, zoals bijvoorbeeld voicemail en email. Door deze verbindingen te versleutelen, is het ook nog eens een heel veilig alternatief.

   

  Een volledige ontzorging: beheer van VoIP uitbesteden

  Wij kunnen het volledige beheer van de VoIP telefonie voor jouw onderneming regelen. Bij ons beheer VoIP pakket krijg je vaste hosting en beheer, VoIP toestellen en een nieuw VoIP telefoonnummer. Onze medewerkers zijn professionals op het gebied van VoIP telefonie en zullen alles vlekkeloos voor je installeren en beheren.

  Klanten die je voorgingen

  Daag ons uit met jouw digitale vraagstuk

  Bellen of whatsappen is het snelst. Via de mail reageren we uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

  Hilversum

  Franciscusweg 219

  1216 SE, Hilversum