Wsupply
Webshopontwikkeling

Webshopontwikkeling

Dat de markt voor online shoppen nog altijd groeit, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Met het juiste online visitekaartje profiteer je van deze almaar groeiende markt. Door jouw bedrijf te voorzien van een professionele webshop vergroot je niet alleen je online zichtbaarheid, maar kun je ook een nieuwe doelgroep aanspreken.

 

We bouwen al jaren aan webshops voor onze klanten. Dankzij onze ervaring kunnen we nu precies inschatten wat jouw webshop nodig heeft. Ons doel? Zorgen dat elke klant die bij jou iets koopt, nooit meer naar een concurrent vertrekt. Met unieke designs, maar wel de beste gebruikerservaring, komen klanten je webshop altijd uit met een mooie bestelling!

Vrijblijvend advies?

Neem gerust contact op om te kijken waar de mogelijkheden liggen.

  Onze werkwijze

  01

  Kick-off

  Tijdens de onze eerste bijeenkomst kijken we naar je bedrijfsdoelen, zorgen we voor een communicatieplan, bevestigen we budgetten en maken we een gestructureerde planning.

  02

  Discovery

  We kijken samen naar je wensen en eisen lijstje. Daarnaast bepalen we de algehele uitstraling van je webshop én onderzoeken wij je concurrenten.

  03

  Design

  Nu we een goed beeld van jouw ideale webshop hebben, gaan we aan de slag met het ontwerpen en uitwerken van verschillende concepten. We stoppen pas als we het ultieme design gevonden hebben.

  04

  Review

  Tijd om je nieuwe webshop te bekijken! Samen gaan we door het hele prototype heen en maken we wijzigingen waar nodig. Ook richten we een nieuwe planning in, zodat alles soepel en effectief blijft verlopen.

  05

  Development

  Als je helemaal tevreden bent met het prototype gaan we aan de slag met het bouwen van de webshop. Over domeinnamen en hosting hoef jij je niet druk te maken. Ook dat regelen wij voor je.

  06

  Livegang

  Time to launch! Wij zorgen dat je nieuwe webshop helemaal klaar is voor de livegang. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor om alles bij te wonen!

  07

  Hoe gaan we verder?

  Nu je webshop helemaal klaar is om de eerste klanten te bedienen, bieden we een gratis garantie van 30 dagen aan om te zorgen dat alle bugs worden opgelost en kleine wijzigingen worden doorgevoerd.

  08

  Support & Onderhoud

  Om ook in de toekomst gegarandeerd te blijven van een goed presterende webshop kun je bij ons terecht voor support & onderhoud. We zorgen dat jouw webshop altijd in optimale staat verkeert.

  Maatwerk webshop laten maken

  Tegenwoordig hebben veel fysieke winkels een webshop. De markt voor online shoppen groeit de laatste tijd dan ook enorm. Wij zorgen ervoor dat jij kan profiteren van deze groei door het ontwikkelen van een maatwerk webshop die precies aansluit bij jouw behoeftes. Deze maatwerk webshop wordt volledig door ons gebouwd op basis van de doelen en wensen van jouw onderneming. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop volledig naar toebehoren werkt. Verander de bezoekers van je webshop binnen no-time in kopers door een prachtige maatwerk webshop te laten maken!

   

  Webshop maatwerk

  Voordat je een website laat bouwen, zit je vaak vol met originele ideeën en inspiratie. Misschien heb je zelfs wel een compleet beeld in je hoofd van jouw ideale webshop. Webshop maatwerk is dan de uitkomst. Door een maatwerk webshop te laten maken, heb je zelf inspraak in alle aspecten van de website. Je wordt niet beperkt door gelimiteerde functies, templates of andere aspecten.

  Webshop maatwerk betekent dat wij niet zomaar klakkeloos een template overnemen en deze in jouw webshop plaatsen. Webshop maatwerk betekent dat wij kijken naar wat jij wilt, wat de doelstellingen en wensen zijn van de onderneming en hoe de webshop van de concurrent eruit ziet. Al deze dingen nemen wij mee in het bouwen van jouw ideale webshop. We zitten samen met jou om tafel en nemen de tijd om te horen wat jij graag terug zal zien in jouw webshop en welke functionaliteiten de webshop moet hebben. Vervolgens vertalen we jouw specifieke wensen naar een maatwerk webshop die door ons in elkaar gezet wordt. Webshop maatwerk maakt van jouw webshop echt een unieke webshop die goed werkt én er mooi uitziet.

  Klanten die je voorgingen

  Daag ons uit met jouw digitale vraagstuk

  Bellen of whatsappen is het snelst. Via de mail reageren we uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

  Hilversum

  Franciscusweg 219

  1216 SE, Hilversum