Wsupply
Websiteontwikkeling

Websiteontwikkeling

Met een goede website vertel jij het verhaal van je onderneming. Het biedt je dé kans om je klanten te inspireren, te activeren en ervan te overtuigen dat ze voor jou moeten kiezen. Wij begrijpen dat. Daarom  ontwikkelen we een website die haarfijn aansluit bij datgene wat jij wilt uitstralen. Een perfect presterende website gecombineerd met een strak design, dat is waar wij voor jou mee aan de slag gaan.

Heb je toffe ideeën of wil je graag een aantal unieke features in je website integreren? Dan krijg je ons direct enthousiast! We denken graag met je mee over de perfecte uitwerking.

Vrijblijvend advies?

Neem gerust contact op om te kijken waar de mogelijkheden liggen.

  Onze werkwijze

  01

  Kick-off

  Tijdens de eerste bijeenkomst leren we je kennen, definiëren we je bedrijfsdoelen, maken we een communicatieplan, bevestigen we budgetten en stellen we samen een duidelijke planning op.

  02

  Discovery

  Samen formuleren we de wensen en eisen voor je nieuwe site. In deze fase onderzoeken we de algehele look en feel, én kijken we hoe je boven je concurrenten kunt uitstijgen.

  03

  Design

  Zodra we fase 2 afsluiten, beginnen we met het bedenken en ontwikkelen van verschillende concepten voor je site. Let’s get creative!

  04

  Review

  Tijd om samen om tafel te gaan! Je krijgt een prototype van je nieuwe site te zien. Samen lopen we door je hele prototype heen en maken we wijzigingen waar nodig. Ook maken we een nieuwe planning, zodat alles soepel en effectief blijft verlopen.

  05

  Development

  We beginnen met het bouwen van je site. Wij zorgen voor de perfecte site die compleet SEO technisch geoptimaliseerd is. Ook regelen we alles qua domeinnamen en webhosting.

  06

  Livegang

  It’s a wrap! Het is tijd om je nieuwe site online te zetten. Wij zorgen dat alles gereed is voor de livegang. Je bent van harte uitgenodigd bij ons op kantoor om alles bij te wonen!

  07

  Hoe gaan we verder?

  Nu je site online staat, bieden we een gratis garantie van 30 dagen aan om te zorgen dat alle bugs worden verholpen en kleine wijzigingen worden doorgevoerd.

  Een maatwerk website voor jouw onderneming

  Een maatwerk website tilt jouw onderneming naar een hoger niveau. Met de juiste website zien potentiële klanten in één oogopslag waarvoor jij, je merk en je werknemers staan. Een maatwerk website is daarom perfect om het verhaal van jouw onderneming te vertellen. Ontwikkel met ons een maatwerk website die jouw klanten inspireert, activeert en overtuigt om voor jou te kiezen.

   

  Een website laten maken op maat

  Bij Wsupply maken we jouw website volledig op maat. We worden enthousiast van de originele ideeën en features die jij in gedachten hebt. Daarom zitten we bij het ontwerpen van je maatwerk website om tafel voor een inspirerende brainstorm. Aan het eind van deze sessie kennen we je bedrijf door en door. Wil jij specifieke features toevoegen aan jouw website? Wij regelen het voor je. Wij denken mee met jou over de perfecte uitwerking van jouw website. Bij ons is niets te gek!

   

  Website laten ontwerpen

  Een website is vaak het eerste wat een potentiële klant ziet van jouw onderneming. Klanten gaan eerst online op zoek. Daarom moet een website er niet alleen goed uitzien, maar ook slim worden opgebouwd en de bezoeker helpen om de juiste actie te kunnen ondernemen. Bij een website laten ontwerpen komen dus veel belangrijke zaken om de hoek kijken. Daarom helpen we je bij het ontwikkelen van customer journeys, optimaliseren we pagina’s voor conversie en zorgen we ervoor dat de maatwerk website is gebouwd met het einddoel in gedachten. Vaak heb je zelf niet zoveel kennis in huis over het ontwerpen van een website. Daarnaast kan er ook nog eens veel tijd gaan zitten in het maken van een website. Een website laten ontwerpen door echte professionals in het vak is dan een goed idee. Zo bespaar jij jezelf een heleboel moeite en tijd, én ben je verzekerd van het beste resultaat!

  Klanten die je voorgingen

  Daag ons uit met jouw digitale vraagstuk

  Bellen of whatsappen is het snelst. Via de mail reageren we uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

  Hilversum

  Franciscusweg 219

  1216 SE, Hilversum