Wsupply

Hosting

Een website of applicatie presteert alleen optimaal als er gezorgd wordt voor goede hosting. Voor de hosting van websites zit je goed bij ons, maar ook domeinnamen en Mail & Cloud oplossingen, zoals Office 365, kunnen wij voor je regelen. Zo kun je alles wat je nodig hebt voor een sterke online aanwezigheid op één plek regelen.

Wij gaan voor groen

Regel je je hosting via ons? Dan ben je gegarandeerd van groene hosting: een milieuvriendelijke hosting variant. Dankzij hernieuwbare energiebronnen is de CO2 voetafdruk van jouw parade paardje een stuk kleiner!

We ontwikkelen innovatieve oplossingen die optimaal blijven presteren

Daag ons uit met jouw digitale vraagstuk

Bellen of whatsappen is het snelst. Via de mail reageren we uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

B2B hosting: hosting diensten voor iedere onderneming

De hosting van een website zorgt ervoor dat iedereen jouw website kan gebruiken, dat je website beter presteert, sneller is en goed beveiligd wordt. De website wordt door middel van hosting ook beschermd tegen vervelende virussen en aanvallen. Zeker als je website veel verkeer heeft, gelinkt is aan een webshop of inloggen mogelijk is, is een betrouwbare hosting partij van groot belang. Goede B2B hosting zorgt ervoor dat de website of applicatie van jouw onderneming optimaal kan presteren zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen. Wij regelen alles rondom de hosting van jouw website zodat jouw klanten onbezorgd kunnen browsen.

 

Hosting diensten voor websites, mail en cloudomgevingen

Bij Wsupply bieden we betrouwbare B2B hosting diensten aan die ervoor zorgen dat jouw online aanwezigheid gegarandeerd is.
Met webhosting van Wsupply weet je zeker dat jij verantwoord onderneemt. De webhosting is namelijk groen, wat betekent dat de energie die wordt gebruikt voor het hosten afkomstig is van hernieuwbare energiebronnen. Jouw website runt zo dus op zonne-energie! Zo houd je meteen je digitale voetafdruk zo laag mogelijk. Op die manier ben jij niet alleen altijd en overal bereikbaar, maar doe je dit ook nog eens op een milieuvriendelijke manier.

Onze webhosting groeit met jou mee wanneer jouw webshop of website sneller groeit. Wij zetten de hosting altijd zo efficiënt mogelijk in zodat jouw website of webshop de hoogste snelheden zal behalen en goed beschermd en beveiligd is. Naast de hosting van je website of webshop, kunnen we je ook helpen met het registreren van een domeinnaam en het opzetten van je e-mail hosting. Heb jij een goede domeinnaam in gedachten? Wij kijken of de unieke domeinnaam beschikbaar is en regelen deze zo voordelig mogelijk voor je.

Alles rondom mail en de cloud wordt voor jou geregeld met onze B2B hosting diensten. Wij zetten samen met jou de volledige online omgeving op en regelen een systeem voor email en het opslaan van bestanden in een veilige cloud. Dan kun jij snel en gemakkelijk in real-time samenwerken, altijd en overal.

Hilversum

Franciscusweg 219

1216 SE, Hilversum