Waarom kiezen voor VoIP telefonie?

Waarom kiezen voor VoIP telefonie?

Het werken met een VoIP telefoon is een totaaloplossing voor telefonie binnen jouw onderneming. VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Met een VoIP telefoon kun je telefoneren via het internet of een ander IP-netwerk. De data wordt via pakketten verstuurd naar de ontvanger via een veilige netwerkverbinding.

VoIP telefoon voor naadloze communicatie

Met VoIP telefonie zijn jij en jouw medewerkers altijd en overal telefonisch bereikbaar dankzij een vaste lijn in de cloud. Je kan met VoIP telefonie via de WiFi verbinding draadloos via het internet bellen. Zo wordt bellen via een analoge of digitale lijn overbodig. Je belt simpelweg naar IP-adressen via het internet. Dit maakt de gesprekskwaliteit beter dan de gesprekskwaliteit bij digitaal of analoog bellen én VoIP telefonie is ook nog eens een stuk goedkoper. Met VoIP kun je naast bellen andere vormen van communicatie op één apparaat bundelen, zoals bijvoorbeeld voicemail en email. Door deze verbindingen te versleutelen, is het ook nog eens een heel veilig alternatief.

Een volledige ontzorging: beheer van VoIP uitbesteden

Wij kunnen het volledige beheer van de VoIP telefonie voor jouw onderneming regelen. Bij ons beheer VoIP pakket krijg je vaste hosting en beheer, VoIP toestellen en een nieuw VoIP telefoonnummer. Onze medewerkers zijn professionals op het gebied van VoIP telefonie en zullen alles vlekkeloos voor je installeren en beheren.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

We don’t promise mountains, we move them.

Let's get in touch

Neem contact op